“Το Villa είναι brand και δεν θα το ξεφτιλίσω”

 Παρουσίαση Club 

Όλα τα είδαμε την περασμένη σεζόν. Να ανοίγουν μαγαζιά, να κλείνουν μαγαζιά, να γίνονται δυναμικά comeback (ποιος θα ξεχάσει την επαναλειτουργία του Rock n Roll;), να μην άλλα… ακόμα και να πέφτουν σε τέτοιο σημαντικό βαθμό οι τιμές που κάπου τρόμαζες για την ποιότητα που θα σου παρείχαν κάποιοι.

Όπως και να το κάνουμε όμως, το Venue ήταν απουσία. Θες γιατί ανέκαθεν στο μυαλό μας το είχαμε στην κατηγορία «έξοδος για ξέσπασμα», θες γιατί τέτοια parties με τόσο δυνατά ονόματα και μάλιστα σε χώρους τεραστίων διαστάσεων σπάνιζαν, θες ακόμα και γιατί ίσως ήταν η πρώτη φορά που το elegant και το exclusive μπόρεσε αρμονικά να συνδυαστεί με το –πολύ- ποτό και τη διασκέδαση μέχρι το πρωί; Όπως και να’ χει ήταν μια απώλεια.

Τα φετινά νέα, ξεκίνησαν ως φήμες. «θα ανοίξει;», «δεν θα ανοίξει;»… αναρωτιόντουσαν οι παλιοί θαμώνες του θρυλικού club. Κανείς δεν ήξερε ώσπου η επίσημη ενημέρωση μόλις πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στα emails. Το Venue επιστρέφει έπειτα από 2 χρόνια απουσίας από την Αθηναϊκή σκηνή της νύχτας. Θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από 1η Δεκεμβρίου, και υπόσχεται ένα πρόγραμμα δυνατό και γεμάτο.

Μα είναι αυτό το ζητούμενο; Όχι βέβαια. Το Venue, και το κάθε Venue είναι ΕΝΑ μαγαζί από τα εκατομμύρια. Απευθύνεται σε ΜΙΑ, συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και μάλιστα σε μία αρκετά ιδιαίτερη. Ξέρεις όμως γιατί θα πετύχει;

Γιατί δεν «το κούρασε». Δεν χάρισε ποτέ αβέρτα τα τραπέζια, δεν διανοήθηκε καν, ακόμα και τώρα να ενοποιήσει το «prive» με το «κυρίως club». Για να μπεις, θα θέλεις και πάλι να έχεις γνωστό. Για να κάτσεις καλά, θα πρέπει να σε ξέρουν. Κι αν αυτό ακούγεται πασέ, θα ανταπαντούσα πως στα δικά μου αυτιά λαμβάνεται ως ειλικρινές. Σαφώς αυτό και δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους περισσότερους, ωστόσο είναι κι αυτό μια γνώμη και μια γραμμή που τουλάχιστον το συγκεκριμένο μαγαζί αποφάσισε να στηρίξει ακόμη και σε τέτοιες εποχές.

Και το ειλικρινές στις μέρες μας, ειδικά από την πλευρά των επιχειρηματιών πρέπει να επιβραβεύεται. «Δεν ξεφτιλίζω το Villa γιατί έχει ένα κύρος, ένα όνομα βαρύ στο lifestyle της Αθήνας, ένα brand που με κόπο χτίστηκε τα τελευταία 6 χρόνια», αναφέρει -εμμέσως πλην σαφώς, και όχι αυτολεξεί, να το τονίσω αυτό- η επίσημη ενημέρωση για το μέλλον του έτερου «παιδιού» του ιδιοκτήτη, Βασίλη Τσιλιχρήστου. 

«Δεν το ανοίγω καν, και υπόσχομαι να επανέλθει με τα premium services που θυμάστε, όταν φτιάξουν τα πράγματα», είναι σα να συμπληρώνει. Μα έτσι έκανε και με το Venue πριν δυο χρόνια. Απλά… δεν το άνοιξε και περίμενε τη στιγμή που θα είχε χώρο η Αθήνα για κάτι «premium».

Έχει; Κανείς δεν ξέρει. Μάλλον όχι, αλλά κοίτα να δεις που κάτι μου λέει πως τραπέζι άδειο στο Venue δεν θα βρίσκουμε ποτέ…

Info

Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ
210 3422606
Τιμή εισόδου: €10 (με ποτό)

ΥΓ: Το πρώτο party είναι ήδη απ’ αυτά που λέμε talk of the town. (Λεπτομέρειες εδώ)

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Clubs & Bars