Τρώμε μπατσαριά & πίνουμε νέκταρ μικρών φρούτων

Το γαστριμαργικό αφιέρωμα στις αγαπημένες τοπικές κουζίνες της Ελλάδας συνεχίζεται με επιτυχία και αυτό το μήνα.

Σειρά, έχει η κουζίνα της Ηπείρου και το ειδικά διαμορφωμένο μενού 6 πιάτων με 3 ποτήρια κρασί, στην τιμή των 25 ευρώ το άτομο.

Το μενού περιλαμβάνει: Σαλάτα με καπνιστό χέλι Γείτονας, αντίδια ραντισμένα με παλαιωμένο ξίδι Βαϊμάκη & πουρέ σελινόριζας • Ζυμαρόπιτα με τυρί φέτα Πορίκη • Μπατσαριά (γυμνή χορτόπιτα της Artizima) • Ελιξίρια Βαϊμάκη σε τριμμένο πάγο •   Κοτόπουλο  ελεύθερης  βοσκής Ηπείρου, γεμιστό με μανιτάρια τρούφα,  και τραχανά  Σπανέλλη και κατσικίσιο τυρί • Πλατό τυριών με βότανα Αφών Παππά • Μιλφέιγ με mousse γιαουρτιού Παππά και sauce γλυκό σταφύλι του Γ.Η.Σ (Γυναικείος Ηπειρώτικος Συνεταιρισμός) με ελιξίριο Βαϊμάκη  'isis' (ξίδι, νέκταρ μικρών φρούτων και εκχύλισμα από διαφορετικά είδη πιπεριού & κάρδαμο ).

Διάρκεια: 5 - 12 Φεβρουαρίου

(Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ)