Για να τα πεις και να μην σε δουν, στο Κολωνάκι

Παρουσίαση bar

Το μικροσκοπικό στενάκι της Λεβέντη στο Κολωνάκι, δεν θα μπορούσε παρά να φιλοξενήσει ένα αντίστοιχου μεγέθους bar.

Μια βόλτα στη μεταεορταστική Αθήνα ήταν αρκετή για να με φέρει μπροστά στο Wise Bar, ένα νέο, λιλιπούτειο spot στην καρδιά του Κολωνακίου.

(Λεπτομέρεια από το χώρο)

Εκ πρώτης όψεως και πριν καν μπω μέσα σκέφτηκα πως κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι τα ιδανικά “κοριτσίστικα” καφέ. Παλ χρωματισμοί και αποχρώσεις του λιλά, φοντάν με κεράσματα στα τραπέζια, ποτήρια κρασιού στα χέρια των φιλενάδων και μπαίνοντας μέσα αντίστοιχη ατμόσφαιρα με δυνατά γέλια από κορίτσια και σακούλες που πρόδιδαν το σκοπό της επίσκεψής τους: after shopping break.

Το Wise Bar λοιπόν είναι κατά τη γνώμη μου ακριβώς αυτό: Ένα μικροσκοπικό cafe-bar με λιγότερα από 5 τραπέζια, με χαμηλή μουσική και έντονο φωτισμό, σε ένα όμορφα σκοτεινό σημείο της πόλης το οποίο μάλιστα δεν φημίζεται και για την κινητικότητά του.

Με άλλα λόγια, και μέσα από τα δικά μου τα μάτια... καλωσορίζουμε μια νέα γωνιά για χαλαρές κουβέντες και κοριτσίστικα gossip, ένα σημείο που θα επέλεγα για να “κρυφτώ” μα και για να χαλαρώσω.

Όσο για τις τιμές, κινούνται στο πνεύμα του Κολωνακίου (της σημερινής εποχής) με το ποτήρι κρασιού να κοστίζει 5 ευρώ και το ποτό 7.

Αν πρόσεχε και λίγο παραπάνω τα cocktails του τα οποία φαίνονται ευρηματικά στον κατάλογο και ευφάνταστα σε συστατικά αλλά κάπου χάνουν σε γεύση και ανάμειξη, θα ήταν σίγουρα στο τοπ των επιλογών μου.

(Λεβέντη 5, Κολωνάκι)

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Bars