Πώς ο Τζεφ Μπέζος από ένας πλαδαρός βιβλιοπώλης μεταμορφώθηκε σε… Ράμπο μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος

Πώς ο Τζεφ Μπέζος από ένας πλαδαρός βιβλιοπώλης μεταμορφώθηκε σε… Ράμπο μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος

Τι τρώει για πρωινό, πόσες ώρες κοιμάται και ποιον γυμναστή έχει προσλάβει

Σίγουρα ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον πλανήτη αυτή την στιγμή είναι ο Τζεφ Μπέζος. Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon δεν έγινε απλά ένας ζάμπλουτος άνθρωπος, αλλά φαίνεται ότι εστερνίζεται και το αρχαίο ελληνικό ρητό νους υγιής εν σώματι υγιή. Ο Μπέζος άλλαξε εντελώς και το σώμα του και από ένας πλαδαρός βιβλιοπώλης που ήταν μόλις έγινε έγινε δισεκατομμυριούχος μεταμορφώθηκε σε... Ράμπο.

Η εμφάνισή του το 2017 σόκαρε όσους τον γνώριζαν παλαιότερα, όταν έδειξε το μυώδη κορμί του και άπαντες κατάλαβαν ότι κάτι... κάνει. Ο Μπέζος το έχει ρίξει στην γυμναστική και στην αυστηρή διατροφή, αλλά με προπονητές του καλύτερους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mailonline.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει προσλάβει τον γυμναστή του Τομ Κρουζ και ακολουθεί ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα προπόνησης που βασίζεται κυρίως σε βάρη και αθλήματα όπως η κωπηλασία. Παράλληλα έχει διαμορφώσει τη διατροφή του σε φαγητά με λίγα λιπαρά και περισσότερες πρωτεϊνες, ενώ έχει μειώσει αισθητά τους υδατάνθρακες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τρώει για πρωινό χταπόδι, ενώ κοιμάται με θρησκευτική... ευλάβεια τουλάχιστον 8 ώρες την μέρα. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι παλαιότερα και όταν προσπαθούσε να αναπτύξει την επιχείρησή του κοιμόταν 4-5 ώρες τη μέρα, αλλά αυτό έχει αλλάξει.

«Αν παλαιότερα μπορούσα να είμαι αποδοτικός για 10 ώρες τη μέρα, τώρα μπορώ να είμαι 16 ώρες», έχει πει πρόσφατα ο Μπέζος και σημείωσε για το 8ωρο που κοιμάται: «Αν παλιότερα μπορούσε να πάρω 100 σωστές αποφάσεις τη μέρα, τώρα έχω καθαρό μυαλό και μπορώ να πάρω 133 αποφάσεις...».

Άρα, το μυστικό του δισεκατομμυριούχου είναι καλός ύπνος, γυμναστική και υγιεινή διατροφή... Πλέον έχει τον χρόνο να τα κάνει όλα αυτά με άνεση. Ο Μπέζος έχει γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου του 1964, ενώ το 2019 χώρισε με την επί χρόνια σύζυγό του, ΜακΚένζι Σκοτ και πλέον είναι ζευγάρι με την Λάουρα Σάντσες, την οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα με ένα πανάκριβο δακτυλίδι που αξίζει 2 εκατ. δολάρια.