Τζεφ Μπέζος: Δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στην Λόρεν Σάντσεζ

Τζεφ Μπέζος: Δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στην Λόρεν Σάντσεζ

Σύμφωνα με τον CEO της «Diamond Pro» το εντυπωσιακό διαμάντι πουτο κοσμεί φαίνεται να είναι μεταξύ 15 και 20 καρατίων

Ο διάσημος επιχειρηματίας Τζεφ Μπέζος με περιουσία που ανέρχεται περίπου στα 137 δισ. δολάρια έκανε πρόταση γάμου πριν από λίγες ημέρες με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στην σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος εθεάθησαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας 500 εκατ. δολαρίων, με τη Σάντσεζ να φορά το εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα νέα του, δημοσίευμα του Ηello αναφέρει, ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να διέθεσε μέχρι και επταψήφιο ποσό για το δαχτυλίδι.

«Το εντυπωσιακό διαμάντι φαίνεται να είναι μεταξύ 15 και 20 καρατίων. Θα υπολόγιζα την αξία του στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Diamond Pro», Μάικ Φριντ στο Ηello. «Το να βρει κανείς ένα φυσικό διαμάντι με αυτά τα καράτια είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είναι πιθανό, ότι για τον σχεδιασμό του δαχτυλιδιού και για την επιλογή του διαμαντιού να χρειάστηκαν αρκετοί μήνες αναμονή», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, συγγραφέα και φιλάνθρωπο Μακένζι Μπέζος, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά.