Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία 35χρονης στην Κύπρο: Βρέθηκε δεμένη με καλώδια και φιμωμένη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία 35χρονης στην Κύπρο: Βρέθηκε δεμένη με καλώδια και φιμωμένη

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου από την Τουρκία

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψουν που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη στυγερή δολοφονία 35χρονης Ουκρανής στην Κύπρο. Το άψυχο κορμί του θύματος βρέθηκε δεμένο με καλώδια και φιμωμένο ενώ έφερε τραύματα στο πρόσωπο.

Ενώ έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του 25χρονου φερόμενου ως δράστη με καταγωγή από την Τουρκία οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα προμελετημένο έγκλημα.

Σε δηλώσεις, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, όπως μεταδίδει το sigmalive.com ανέφερε ότι «λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα, διαχειριστής διαμερισμάτων, στην περιοχή Γερμασόγειας, μαζί με άλλο πρόσωπο, αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων».

Αφού δεν ανταποκρινόταν, πρόσθεσε, ο διαχειριστής μπήκε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή στο έδαφος την 35χρονη, η οποία βρισκόταν στην Κύπρο από το 2022. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας απέκλεισαν τη σκηνή, μεταξύ αυτών ο βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας και ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

«Το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων»

«Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια, που εντοπίστηκαν στη σκηνή, αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια», συμπλήρωσε ο κ. Κυριάκου.

Φωτογραφία του 25χρονου που αναζητούν οι Αρχές:

 

Σύμφωνα με το alphanews.live, η 35χρονη και ο 25χρονος είχαν δώσει ραντεβού στο διαμέρισμα όπου η 35χρονη βρέθηκε νεκρή μεταξύ 20:00 με 23:00.

«Φως» στη δολοφονία θα ρίξει η νεκροτομή

Αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε 4 με 7 ώρες πριν την αυτοψία, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί στις 15:30, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από τις εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται, ενώ τα στοιχεία του δόθηκαν σε όλα τα σημεία εξόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για άτομο από την Τουρκία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, με την οποία δίδονται στοιχεία του στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού του.

Ως προς το πώς η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 25χρονο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε ότι αυτό έγινε στη βάση εξετάσεων, καταθέσεων και τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συγκεκριμένα στοιχεία εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος.

Ερωτηθείς αν ο δράστης είχε προετοιμαστεί για το έγκλημα, είπε πως «φαίνεται να υπήρχε κάποια προμελέτη και εξετάζεται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης».