Το θαυματουργό χάπι που σε αδυνατίζει χωρίς να χρειάζεσαι δίαιτα ή γυμναστική – Πώς λειτουργεί

Το θαυματουργό χάπι που σε αδυνατίζει χωρίς να χρειάζεσαι δίαιτα ή γυμναστική – Πώς λειτουργεί

Έχουν γίνει οι πρώτες επιτυχημένες δοκιμές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας

Η απώλεια βάρους είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολύ κόσμο και όλοι αναζητούν τις πιο... ανώδυνες λύσεις. Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας λένε πως έχουν βρει την... συνταγή με ένα θαυματουργό χάπι, το οποίο λειτουργεί αυτόνομα και χωρίς να χρειάζεται κάποιος να κάνει γυμναστική ή κάποια δίαιτα.

Οι επιστήμονες έχουν δοκιμάσει μια πρώιμη έκδοση της θεραπείας, ενέσιμη στην παρούσα φάση, σε ποντίκια που τέθηκαν σε ένα πρόγραμμα πρόχειρου φαγητού που μιμούνταν τις χειρότερες δυτικές διατροφές. Τους γινόταν η ένεση μια φορά κάθε τρεις μέρες και για έξι εβδομάδες.

Τα τρωκτικά που εμβολιάζονταν δεν πήραν βάρος παρόλο που έτρωγαν τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ζάχαρη και θερμίδες, ενώ μειώθηκε επίσης ο κίνδυνος προβλημάτων υγείας που συνδέονται με την κακή διατροφή.

Οι παρασκευαστές του φαρμάκου, από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, δήλωσαν στην dailymail.com ότι αναπτύσσουν μια έκδοση χαπιού και ελπίζουν να ξεκινήσουν δοκιμές σε ανθρώπους φέτος για να επιβεβαιωθεί ότι βοηθάει στο αδυνάτισμα.