Πορνοστάρ ρωτήθηκε για το μέγεθος του ανδρικού μορίου – Η ανάλυσή της ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Πορνοστάρ ρωτήθηκε για το μέγεθος του ανδρικού μορίου – Η ανάλυσή της ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Δείτε τι...υπέδειξε on camera

«Έχει σημασία το μέγεθος;» ένα ερώτημα το οποίο...καίει πολλοί άνδρες και τώρα έχουν την απάντηση χάρη στην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιώνAngela White.

Η γνωστή πορνοστάρ εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Under The Influence» στο YouTube, και ρωτήθηκε ευθέως από τους οικοδεσπότες: «Έχει σημασία το μέγεθος;».

Η White απάντησε «ναι και όχι», προτού δώσει τις δικές της εξηγήσεις γύρω από το θέμα. Η ηθοποιός εξήγησε με μεγάλη σαφήνεια:

«Το μέγεθος είναι το μέγεθος που αρέσει στη κάθε γυναίκα. Στα ακραία άκρα, έχει μεγάλη σημασία πως θα το προσαρμόσεις το σεξουαλικό σου στυλ. Όπως, αν είσαι εξαιρετικά μεγάλος είναι εξίσου άβολο υποθέτω, όπως και το να είσαι εξαιρετικά μικρός».

«Θα πρέπει να βρεις τις γωνίες που λειτουργούν με τον σύντροφό σου. Όλα εξαρτώνται από το τρόπο που ο άνδρας χρησιμοποιεί το μόριο του για να ικανοποιήσει τη σύντροφο του και αυτό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα καθώς το σώμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό» εξηγεί στη συνέχεια.

Η White διερωτήθηκε επίσης ποιος είναι ο λόγος που οι άνδρες ανησυχούν τόσο πολύ για το μέγεθος του πέους τους.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκπομπής παρέταξαν αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους και ζήτησαν από τη White να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

Το πρώτο αντικείμενο φάνηκε να είναι ένα μπουκάλι νερού μεγέθους 1 λίτρου, το οποίο η White περιέγραψε ως «γελοίο» και ένα μέγεθος που «δεν θα αισθάνεται τόσο καλά» αλλά θα φαινόταν καλό στην κάμερα.

Η White στο τέλος είπε ότι ένα πέος σε μέγεθος κουτιού μπύρας 500 ml θα ήταν «στα όρια του να είναι οδυνηρά παχύ».