Σαρώνει η Ελλάδα στα Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: Οι τέσσερις υποψηφιότητες

Σαρώνει η Ελλάδα στα Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: Οι τέσσερις υποψηφιότητες

Η χώρα μας έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο χρυσό αγαλματίδιο

Τα «Όσκαρ» ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων, γνωστά και ως «AVN Awards» αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως και φέτος, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν σε μια φαντασμαγορική τελετή στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Εκεί θα δώσει δυναμικό παρόν και η Ελλάδα, μιας και το Sugarbabes.tv, η εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, κατάφερε να κερδίσει τέσσερις υποψηφιότητες και να γίνει η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας.

Η φετινή επιτυχία της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά και της χώρας μας είναι τεράστια, αφού για πρώτη φορά έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο χρυσό αγαλματίδιο. Μάλιστα, ξεχωρίζει ένα όνομα, αυτό της Christy White, το οποίο βρίσκεται μέσα και στις 4 υποψηφιότητες.

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να «κόπηκε» από το bootcamp του GNTM, ωστόσο έκανε στροφή στην καριέρα της και φαίνεται πως δικαιώθηκε. Πριν μερικούς μήνες την είδαμε στο Φεστιβάλ των Καννών όπου έπαιξε έναν από τους πιο σημαντικούς και δύσκολους ρόλους σε μία mainstream ταινία με τίτλο «New continent» σε σκηνοθεσία Παντελή Παγουλάτου, ενώ τώρα ταξιδεύει στο Λας Βέγκας, έχοντας κερδίσει – μεταξύ άλλων – και την υποψηφιότητα στην κορυφαία κατηγορία «Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ», χάρη στην SugarBabes.tv.

Αναλυτικά οι ελληνικές υποψηφιότητες:

  • Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo,Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner
  • Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver
  • Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner
  • Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White

Αξίζει να σημειωθεί πως στης 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας θα βρεθούν τα κορυφαία ονόματα της ερωτικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο, ενώ παρουσιάστριες των φετινών βραβείων θα είναι οι Abella Danger και Reya Sunshine.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AVN Awards (@avnawards)