Η Ντέμι Λοβάτο μετάνιωσε για τα ντοκιμαντέρ που έκανε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Η Ντέμι Λοβάτο μετάνιωσε για τα ντοκιμαντέρ που έκανε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

«Ειλικρινά, έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου και νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι πιθανότατα επίσης», είπε η 30χρονη τραγουδίστρια

Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) δεν σκοπεύει να κάνει άλλα ντοκιμαντέρ για τη ζωής της, όπως αποκάλυψε στο Alternative Press.

«Ειλικρινά, έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου και νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι πιθανότατα επίσης να έχουν βαρεθεί», είπε η 30χρονη στο ρεπορτάζ. «Και αν δεν έχουν, τότε μπορούν να δουν τα μουσικά μου βίντεο».

Την τελευταία δεκαετία, η Λοβάτο κυκλοφόρησε τρία διαφορετικά ντοκιμαντέρ που περιγράφουν τους αγώνες της με τον εθισμό και τον αντίκτυπο που είχαν στην καριέρα της.

«Μακάρι να περίμενα μέχρι να καταλάβω περισσότερα γιατί τώρα είναι τσιμενταρισμένο. Η νηφαλιότητα είναι αυτό που λειτουργεί για μένα και τίποτα άλλο», είπε στο ρεπορτάζ.

Το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της, «Demi Lovato: Dancing with the Devil», περιέγραφε την σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση ναρκωτικών που πήρε το 2018. Μετά το περιστατικό, αποκάλυψε ότι ήταν «California Sober», που σημαίνει ότι εξακολουθούσε και κάπνιζε χόρτο και έπινε αλκοόλ με μέτρο.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, εγκατέλειψε εντελώς τις ουσίες και πήγε για θεραπεία.

Ωστόσο, η απέχθειά της για τα ντοκιμαντέρ δεν σημαίνει ότι θέλει να σταματήσει να μοιράζεται την ιστορία της με τους θαυμαστές της. Απλώς σχεδιάζει να περιμένει μέχρι να καταλάβει τι θέλει.

«Η ιστορία μου δεν έχει τελειώσει, οπότε θέλω να μπορώ να πω από τη στιγμή που θα γράψω ένα βιβλίο, "Εντάξει, αυτή είμαι εγώ που μεγάλωσα"», είπε στο ρεπορτάζ.

Η Λοβάτο κυκλοφόρησε πρόσφατα το 8ο στούντιο άλμπουμ της, «Holy Fvck», και είπε ότι αντανακλά ποια είναι πραγματικά.