Γνωρίστηκαν μέσω Tinder, βγήκαν ραντεβού την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη

Γνωρίστηκαν μέσω Tinder, βγήκαν ραντεβού την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση της 22χρονης Grace Millane

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της Grace Millane, της 22χρονης Βρετανίδας που ταξίδευε όλο τον κόσμο και εξαφανίστηκε στη Νέα Ζηλανδία. Βρέθηκε νεκρή μια εβδομάδα αργότερη.

Όπως αναφέρει ο Guardian, που δημοσιεύει στοιχεία από την δίκη η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder. Οι δυο τους έκαναν άγριο σεξ και στη συνέχεια τη στραγγάλισε.

Μετά την πράξη του την παράτησε νεκρή στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια πήγε σε ραντεβού με μία άλλη γυναίκα.

Η δίκη έχει ξεκινήσει και οι λεπτομέρειες σοκάρουν. Οι κατήγοροι περιέγραψαν πως η 22χρονη στραγγαλίστηκε σε βαθμό που άρχισε να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

Ο δολοφόνος της έψαχνε για μια ώρα πως θα ξεφορτωθεί το άψυχο σώμα της, ενώ έβλεπε σκληρό πορνό και τραβούσε φωτογραφίες του πτώματός της.

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι τη σκότωσε και υποστηρίζει πως πέθανε στο διαμέρισμά του και ότι στη συνέχεια έβαλε τη σορό της σε μία βαλίτσα και την έθαψε στο δάσος.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο θάνατος της ήταν ατύχημα και ότι εκείνη του ζήτησε να βάλει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έχουν καταγράψει την 22χρονη να φιλά έναν άνδρα σε μπαρ πριν εξαφανιστεί και να φεύγουν μαζί πιασμένοι από το χέρι.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Τinder και είχαν πάει πριν σε πολλά μπαρ μαζί, ενώ έστειλε μήνυμα σε μία φίλη της για να της πει ότι το ραντεβού πήγαινε καλά.

«Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να μου δείχνει τι ήθελε να κάνουμε» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος και περιέγραψε πως κατέληξαν στο πάτωμα, ενώ η συνεύρεσή τους περιελάμβανε μεταξύ άλλων χτυπήματα και δαγκώματα.

«Μου ζήτησε να κρατήσω πιο σφιχτά τα χέρια της και στη συνέχεια μου είπε να τη σφίγγω στον λαιμό όλο και πιο δυνατά. Σε αυτό το σημείο τελειώσαμε και πήγα στο μπάνιο να κάνω ντους γιατί ήμουν ιδρωμένος».

«Το μόνο που θυμάμαι είναι να με παίρνει ο ύπνος στο ντους. Όταν ξύπνησα επέστρεψα στο κρεβάτι. Στην αρχή νόμιζα ότι η 22χρονη είχε φύγει και έτσι με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και την είδα ξαπλωμένη στο πάτωμα. Έτρεχε αίμα από τη μύτη της» είπε για τον θάνατο της.

Οι κατήγοροι αναφέρουν ότι όχι μόνο δεν κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ πώς θα ξεφορτωθεί το πτώμα της.

Μάλιστα επισκέφτηκε διάφορες σελίδες με πορνό, ενώ έστησε το νεκρό σώμα της 22χρονης με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται τα απόκρυφά της.

Η δίκη θα διαρκέσει περίπου πέντε εβδομάδες.