27χρονη «βασίλισσα των καλλυντικών» σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της

27χρονη «βασίλισσα των καλλυντικών» σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της

Αφού πρώτα τους πήρε μια σοκολάτα ως τελευταίο δώρο

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της 27χρονης Έλενα Καρίμοβα, «βασίλισσας των καλλυντικών» αλλά και του Instagram από τη Ρωσία που σκότωσε και έκαψε τα παιδιά της ηλικίας 4 και 2 ετών.

Η 27χρονη πριν σκοτώσει τα παιδιά της τους χάρισε μια σοκολάτα ως τελευταίο δώρο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, καταδικάστηκε από ρωσικό δικαστήριο για τις δολοφονίες της 4χρονης κόρης της και του δίχρονου γιου της, σε 19 χρόνια κάθειρξη από ρωσικό δικαστήριο.

Κατά την διάρκεια της δίκης της προβλήθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο την δείχνει να αγοράζει τις σοκολάτες αλλά και καύσιμο υλικό, το οποίο χρησιμοποίησε αργότερα για να τα κάψει.

Η 27χρονη μητέρα χρησιμοποίησε ενοικιασμένο αυτοκίνητο στο οποίο στραγγάλισε τα παιδιά της και στη συνέχεια πήγε σε ένα δάσος, αφού τα έκαψε πήγε σπίτι και άφησε τα πτώματα τους στο αμάξι της.

Την επόμενη ημέρα πήγε σε μια παλιά αποθήκη και έβαλε φωτιά έτσι ώστε να καλύψει την πράξη της. Οι πυροσβέστες που βρήκαν τα πτώματα είπαν ότι ήταν αδύνατον να αναγνωρίσει κάποιος ότι ανήκαν σε παιδιά. Ο ένας μάλιστα νόμιζε πως το ένα πτώμα ανήκει σε κάποιον σκύλο.

Η Καρίμοβα ισχυρίστηκε πως από τότε που χώρισε με τον σύζυγο της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως κάθε μήνα χρησιμοποιούσε λεφτά για να ενοικιάσει αμάξια και να πάει διακοπές.

Οι συγγενείς της δηλώνουν σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Καρίμοβα θα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ τα ψυχολογικά τεστ έδειξαν πως είχε απολύτως σώας τας φρένας.