Μητέρα σκότωσε την ανήλικη κόρη της για να μην κάνει σεξ με άνδρες

Μητέρα σκότωσε την ανήλικη κόρη της για να μην κάνει σεξ με άνδρες

Η ιστορία φρίκης που σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς

Μια μητέρα από τις ΗΠΑ σκότωσε με μαχαίρι την 11χρονη κόρη της για να μην έχει σεξουαλικές επαφές με άνδρες.

Η 28χρονη Ρόζα Ριβέρα από την Φλόριντα, συνελήφθη την Κυριακή το πρωί και βαρύνεται με την κατηγορία του φόνου Α’ βαθμού για τον θάνατο της κόρης της Αλέιντα, αφού οδήγησε μέχρι ένα νοσοκομείο στην πόλη του Ορλάντο με το νεκρό παιδί της στη θέση του συνοδηγού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Η μητέρα ισχυρίστηκε στους γιατρούς αρχικά πως το «μωρό της πέθανε» και τέθηκε υπό κράτηση από την ασφάλεια του νοσοκομείου όταν έβγαλε ένα ματωμένο μαχαίρι.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, το παιδί υπέστη 15 μαχαιριές στην πλάτη και ένα αμυντικό τραύμα στο δεξί χέρι της.«Αυτές οι υποθέσεις είναι τρομακτικές και τραγικές» τόνισε αξιωματικός της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου. «Και το να ξέρεις ότι το παιδί το σκότωσε η ίδια του η μητέρα – η οποία υποτίθεται ότι είναι η πρώτη γραμμή άμυνας στη σκληρότητα του κόσμου – είναι πολύ βάναυσο για όλους μας».

Η Ριβέρα ανέφερε ότι πίστευε πως η κόρη της είχε κάνει σεξ με άνδρες επειδή «είχε αλλάξει το χαμόγελό της», σύμφωνα με την ένορκη κατάθεσή της.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι το κορίτσι είχε αρνηθεί ότι έκανε σεξ, και αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η 11χρονη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Η μητέρα είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε να κάνει την κόρη της να «νιώσει άνετα», ενώ τη μαχαίρωνε. Οι ερευνητές θεωρούν ότι η Rivera μαχαίρωσε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο και μετά οδηγούσε «μέχρι που τελικά το κορίτσι πέθανε από τις μαχαιριές».