Δολοφόνησε την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του και δήλωσε πως το ευχαριστήθηκε

Δολοφόνησε την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του και δήλωσε πως το ευχαριστήθηκε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της συζύγου και των τριών παιδιών από ενός «εξαρτημένου στο πορνό» πατέρα που παραδέχτηκε ότι το απόλαυσε μέσω μιας αρρωστημένης επιστολής.

«Νομίζω ότι υπήρξε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω» έγραφε ο ίδιος στην επιστολή του σύμφωνα με την Irish Mirror.

Σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων πιστεύεται ότι δολοφόνησε βίαια πρώτα την σύζυγο του μέσα στο σαλόνι και στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα όπου έγραψε την επιστολή.

Κατόπιν πήρε ένα μαχαίρι και ανέβηκε στον πάνω όροφο όπου δολοφόνησε τους τρεις γιους του την ώρα που κοιμόντουσαν.

Έπειτα κατέβηκε κάτω όπου έγραψε ένα δεύτερο σημείωμα και ομολογούσε πως την ώρα που σκότωνε τα παιδιά του ζητούσε συγχώρεση για τις πράξεις του.

Το δεύτερο σημείωμα ξεκινούσε ως εξής Τώρα ξέρουμε πως σκότωσε πρώτα την Κλοντάν. Το τσεκούρι με το οποίο την σκότωσε το κρατούσε πάντα στο υπόστεγο έξω, και προφανώς κάποια στιγμή το έφερε μέσα στο σπίτι. Είχε ήδη μετακινήσει τα έπιπλα έτσι ώστε η Κλοντάν να τον έχει πλάτη όταν θα έμπαινε στο καθιστικό. Ξέρουμε επίσης ότι η Κλοντάν έψαχνε για διακοπές στο διαδίκτυο εκείνη την στιγμή και πως έπινε ένα φλιτζάνι τσάι»

Η θεία των παιδιών εξήγησε: «Ξέρουμε ότι έβαλε το γόνατό του στο στήθος του Λίαμ και του έκοψε την τραχεία για να μην ακουστεί. Ο Νίαλ μοιραζόταν το δωμάτιο με τον Λίαμ, οπότε πιθανότατα δεν άκουσε τίποτα. Έκανε το ίδιο με τον Νίαλ και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο του Ράιαν. Αφού τον σκότωσε κι αυτό, έριξε μαι κουβέρτα επάνω στον καθένα και άφησε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει στο μαξιλάρι του Ράιαν. Αυτό είναι δαιμονικό. Δεν είναι κατάθλιψη. Είναι βιαιότητα και ελεγχόμενη»

Στο τελευταίο του σημείωμα ο κατηγορούμενος έγραψε: «Είμαι σίγουρος πως έχω πει όλα όσα ήθελε να πω σωστά, κάποια με άσχημο τρόπο. Ξέρω πως πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι ήμουν καλός αλλά ποτέ δεν ήξεραν τον πραγματικό μου εαυτό. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Να είστε καλοί με τις οικογένειές σας. Απλά δεν ξέρω τι ήταν που ήμουν τόσο φυσιολογικός, αλλά τόσο σκοτεινός και κανείς δεν μπορούσε να το δει».