Ήθελε να δολοφονήσει ανήλικη, να ασελγήσει στο πτώμα και να το κανιβαλίσει

Ήθελε να δολοφονήσει ανήλικη, να ασελγήσει στο πτώμα και να το κανιβαλίσει

Μυστικός πράκτορας μιλούσε μαζί του στο σκοτεινό διαδίκτυο

Μυστικός πράκτορας έβαλε τέλος στις αρρωστημένες προθέσεις ενός διαταραγμένου νεαρού από το Τέξας των ΗΠΑ, ο οποίος αναζητούσε ένα νεαρό κορίτσι που θα σκότωνε και στη συνέχεια θα βίαζε το άψυχο σώμα του και θα το έτρωγε.

Ο 21χρονος Alexander Nathan Barter, συνελήφθη έπειτα από αναρτήσεις που έκανε στο σκοτεινό διαδίκτυο (dark web) ζητώντας βοήθεια ώστε να ικανοποιήσει τις νεκροφιλικές και κανιβαλιστικές του επιθυμίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού σταθμού KTRE.

Ένας μυστικός πράκτορας απάντησε παριστάνοντας τον πατέρα και προσέφερε την ανήλικη κόρη του Barter, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον να τη βιάσει και να τη σκοτώσει. «Υπέροχα! Είμαι στο Τέξας, πόσο ετών είναι η κόρη σου; Μπορώ να τη σκοτώσω;», ήταν η απάντηση του 21χρονου στον ένστολο μέσω της online συνομιλίας τους.

Μέσω μιας σειράς ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ο Barter αποκάλυψε το διαταραγμένο σχέδιό του να συναντήσει δηλαδή τον πατέρα με την κόρη του και να μεταφέρει το κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο στο Joaquin. Μάλιστα, έδωσε και οδηγίες στον πατέρα, να επιστρέψει στο σπίτι του και να αναφέρει στην αστυνομία την εξαφάνισή της.

Η σύλληψή του έγινε λίγο πριν ο Alexander βγει από την κατοικία του και μεταφερθεί στο σημείο συνάντησης με τον «πατέρα». Στην κατοχή του είχε ένα μαχαίρι και μια πλαστική σακούλα. Ο 21χρονος ομολόγησε τις προθέσεις του και ήδη κρατείται στις φυλακές της κομητείας Shelby County στο Τενεσί.