Τραγικός σύζυγος δημοσίευσε εικόνες με τη νεκρή γυναίκα του μέσα στο φέρετρο

Τραγικός σύζυγος δημοσίευσε εικόνες με τη νεκρή γυναίκα του μέσα στο φέρετρο

Το μήνυμα που θέλει να περάσει στην κοινή γνώμη

Τις τραγικές συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, θέλησε να υπογραμμίσει ένας τραγικός σύζυγος και πατέρας. Ο Zach Kincaid προχώρησε σε μια σπαρακτική κίνηση προκειμένου να σοκάρει και ταυτόχρονα να αφυπνίσει την κοινή γνώμη- μοιράστηκε στο διαδίκτυο εικόνες από το τελευταίο αντίο που είπε στη σύζυγό του και το νεκρό, αγέννητο παιδί τους.

Ο αμερικανός, ανήρτησε μακάβριες φωτογραφίες της νεκρής συντρόφου του που κείτονταν μέσα στο φέρετρο και η οποία «κρατούσε» στην αγκαλιά της το βρέφος που κυοφορούσε πριν βρει τραγικό θάνατο. Ο Kincaid, θέλησε με αυτό τον τρόπο να δουν όλοι την τραγωδία που βιώνει μετά τον φρικτό θάνατο της 29χρονης Krystil και του αγέννητου μωρού τους που σκοτώθηκαν σε μια μετωπική σύγκρουση στις 9 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια, από έναν μεθυσμένο οδηγό.

Η Krystil οδήγησε ένα minivan Chrysler όταν μια BMW που οδηγούσε ο Marcos Forestal - πρωταθλητής πυγμαχίας - βγήκε από τη λωρίδα που κινούνταν και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της άτυχης 29χρονης, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας.

Στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, ο τεθλιμμένος σύζυγος γράφει: «Κοιτάξτε... αυτή είναι η οικογένειά μου και πείτε μου ότι δεν ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα. Φανταστείτε αν αυτή ήταν η οικογένειά σας ...».

Ένας από τους δυο ανήλικους γιους του ζευγαριού, διακρίνεται να κοιτάζει και να αγκαλιάζει το φέρετρο πριν σταθεί δίπλα στον πατέρα του. Σε μια άλλη εικόνα, ο συντετριμμένος πατέρας κρατά τρυφερά το άψυχο κορμάκι του βρέφους που κυοφορούσε η σύζυγός του όταν έγινε το δυστύχημα, τυλιγμένο με κουβερτάκι και ένα κόκκινο τούλι. Η άτυχη γυναίκα, άφησε πίσω της τρία παιδιά.

Ο Marcos Forestal