Τα πιο συχνά λάθη στα φρύδια

Ο σχηματισμός των φρυδιών θέλει εμπειρία και καλή εκπαίδευση ώστε να είναι σωστός για αυτό πρέπει πάντα να επισκεπτόμαστε ένα ειδικό σαλόνι αισθητικής και όχι να τα βγάζουμε μόνες, τυχαία, χωρίς να γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό σχήμα για τα μάτια και το πρόσωπό μας. Μάθετε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που μπορεί να καταλήξουν σε άσχημα φρύδια.

Υπερβολικό βγάλσιμο: το πιο συχνό λάθος που μπορεί να κάνετε. Αυτό συνήθως γίνεται όταν δεν είσαστε σίγουρη για το σχήμα με αποτέλεσμα να βγάζετε τυχαία σημεία και μετά στην προσπάθειά σας να το διορθώσετε βγάζετε ακόμα παραπάνω τρίχες. Εάν έχει τύχει και σε εσάς, χρησιμοποιήστε καστορέλαιο ή έλαιο argan για να τα βοηθήσετε να ξαναγεμίσουν γρήγορα και ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού για να σας δείξει πώς πρέπει να τα γεμίσετε καθώς μεγαλώνουν.

Άνοιγμα χρώματος: πολλές φορές εάν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πιο ανοιχτά μπορεί να πέσετε στην παγίδα να ανοίξετε και το χρώμα των φρυδιών σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ κακό αποτέλεσμα. Συνεπώς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα αφήσετε στο φυσικό χρώμα τους εάν δεν είσαστε σίγουρη ενώ εάν θέλετε όντως να τα ανοίξετε, κάντε το πολύ ελαφρά και με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Τατουάζ φρυδιών: είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνετε καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά άσχημο, το οποίο μάλιστα δε διορθώνεται. Επίσης, καθώς το χρώμα φεύγει μετά από κάποιους μήνες, αφήνει μια μπλε σκιά στα φρύδια η οποία δεν απομακρύνεται σχεδόν ποτέ. Προτιμήστε να βάψετε τα φρύδια σας ένα πιο σκούρο χρώμα για να τα τονίσετε παρά να κάνετε τατουάζ.