Απαλλαγείτε από τα κουρασμένα μάτια!

Στην εποχή που ζούμε σίγουρα οι ρυθμοί ζωής και εργασίας είναι εξαιρετικά απαιτητικοί. Οι περισσότερες γυναίκες είναι πολυάσχολες με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ώρες ύπνου και να δημιουργείται μια εξασθενημένη όψη στο πρόσωπο και ειδικά στα μάτια. Και ενώ ο ύπνος είναι βασική προϋπόθεση για τη γενικότερη υγεία μας, φυσικά και για την ομορφιά, υπάρχουν κάποια tips ώστε να απαλλαγούμε μια και καλή από τις αρνητικές επιπτώσεις τής έλλειψής του. Μάθετε τα βασικά βήματα!

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους. Συμπεριλάβετε το concealer στο μακιγιάζ σας για να καλύψετε τη σκούρα περιοχή.

Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών σας και καλύψτε τα κενά. Όταν τα φρύδια είναι λεπτά, το βλέμμα όσων μας κοιτάνε πέφτει κατευθείαν στα μάτια.

Κάθε βράδυ που επιστρέφετε στο σπίτι χαλαρώστε τοποθετώντας στα μάτια σας παγωμένα σακουλάκια τσαγιού. Με το τρόπο αυτό μειώνεται το πρήξιμο των ματιών και οι μαύροι κύκλοι γίνονται πιο ήπιοι ενώ η συστηματική χρήση τους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα των ματιών.

Να εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας ανελλιπώς. Έκτος ότι θα φροντίσει μακροπρόθεσμα αυτή την ευαίσθητη περιοχή, θα "μαλακώσει" άμεσα τις ατέλειες! 

Μη "βαραίνετε" τα μάτια σας. Το έντονο μακιγιάζ ματιών, τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο κουρασμένα. Περιοριστείτε στο να καλύψετε ατέλειες και απλά να τα φωτίσετε! 

Και το πιο βασικό το αφήσαμε στο τέλος. Με την πρώτη ευκαιρία που θα έχετε ελεύθερο χρόνο, χαρίστε στον εαυτό σας αρκετές ώρες ύπνου!