Θρίλερ με την απαγωγή 25χρονου στην Καλλιθέα

Τρία άτομα που θεωρούνται υπεύθυνα για την απαγωγή και ενδεχομένως τη δολοφονία, 25χρονου πτυχιούχου ανωτάτης σχολής, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής, από το σπίτι του στην Καλλιθέα, τον περασμένο Αύγουστο ανακρίνονται μέχρι τώρα στην Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες απαίτησαν αρχικά από την μητέρα του θύματος το ποσό των 600.000 ευρώ και απέσπασαν από τη μητέρα του θύματος 350.000 ευρώ, έπειτα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και υποδείξεις των απαγωγέων.

Ωστόσο, το παιδί της δεν επέτρεψε και αφού πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα, ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με έρευνες, προέκυψε ότι ο τελευταίος που συναντήθηκε και μίλησε με τον απαχθέντα, είναι ένας 70χρονος.

Ο άνδρας ήταν οικογενειακός φίλος και έχει προσαχθεί και ανακρίνεται από χθες στην Ασφάλεια, όπως και μια γυναίκα 45 ετών και ένας 50χρονος που θεωρούνται συνεργάτες του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες της απαγωγής, αφού πήραν τα χρήματα, δολοφόνησαν τον 25χρονο και έχουν θάψει το πτώμα του.

Ο 70χρονος είναι πατέρας δύο αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν και εξετάστηκαν αλλά δεν θεωρείται ότι έχουν σχέση με την υπόθεση.

Για τη σύλληψη των τριών δραστών που θεωρούνται άμεσα συμμέτοχοι στην απαγωγή, είχε γίνει την Δευτέρα εκτεταμένη επιχείρηση στη Βάρη και τη Βάρκιζα. Από την Ασφάλεια αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.