«Καθαρός» ο γιατρός για τον θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο

«Καθαρός» ο γιατρός για τον θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων

O άνδρας με τον οποίο η 44χρονη που βρέθηκε νεκρή και μερικώς καμμένη στο αυτοκίνητό της στην κατοχή Αγρινίου φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό, δεν έχει σχέση με την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο γιατρός κατέθεσε στην Ασφάλεια με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είχαν συμβεί, περιγράφοντας και τα μηνύματα που του είχε στείλει η γυναίκα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα μηνύματα αυτά τα έσβησε και έτσι διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έγινε ανάσυρση όλων των μηνυμάτων και επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του γιατρού.

Διαβάστε ακόμα: Γιατρός πρώην σύντροφος 44χρονης: «Δεν έχω ανάμειξη, είμαι καθαρός»

Σύμφωνα με το Star, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατος της γυναίκας είναι δολοφονία, έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων, αφού όσα έχει καταθέσει έχουν επιβεβαιωθεί.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο οι τεχνικοί πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η οικογένεια για να ερευνήσουν το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 44χρονηκαι ενδεχομένως να βρουν και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Μιλώντας στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια για να ερευνήσει την υπόθεση δηλώνει πεπεισμένος ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το θύμα ήταν δεμένο με χειροπέδες και ότι ο ίδιος βρήκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 44χρονης μια πλαστική χειροπέδα.