Γιατρός πρώην σύντροφος 44χρονης: «Δεν έχω ανάμειξη, είμαι καθαρός»

Γιατρός πρώην σύντροφος 44χρονης: «Δεν έχω ανάμειξη, είμαι καθαρός»

Μετά από μια εβδομάδα σιωπής, ο άντρας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία

«Είμαι καθαρός,  δεν έχω καμία εμπλοκή με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη», δήλωσε σήμερα στο Star ο γιατρός πρώην σύντροφός της 44χρονης γυναίκας που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε νεκρή και μερικώς καμμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στο Αγρίνιο.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας όρισε δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες καθώς επιμένουν ότι δολοφονήθηκε.

Μετά από μια εβδομάδα σιωπής ο γιατρός επέστρεψε στα καθήκοντά του και στους ασθενείς του, στο ορθοπεδικό του ιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», αναφέρει.

Εν τω μεταξύ, ένα μήνυμα στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου που έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση, ανατρέπει τα δεδομένα.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η Ειρήνη είχε  δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

«Λάβαμε ένα μήνυμα, το έχω στείλει στην ασφάλεια που έλεγε την Ειρήνη την έφαγε ο τάδε ο γιατρός μαζί με μια φιλενάδα του Ρωσίδα. Της πήραν 100.000 ευρώ και την έβγαλαν από τη μέση.», λέει ο Κώστας Σπύρου.