Τα sms και το ερωτικό στοιχείο στον θάνατο της 44χρονης

Τα sms και το ερωτικό στοιχείο στον θάνατο της 44χρονης

Η περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζεται ως βασικό σενάριο - Για δολοφονία μιλάνε οι συγγενείς

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη 44χρονη μητέρα από την Κατοχή, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας  στο πίσω κάθισμα με εγκαύματα στο σώμα της, στην παραλιακή περιοχή Φωτμού Τριχωνίδας, κοντά στο Πετροχώρι του Δήμου Θέρμου.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη όλα τα ενδεχόμενα και το αποτέλεσμα της νεκροτομής αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου.

Ωστόσο, η περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζεται ως βασικό σενάριο από χθες το βράδυ, μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Ως προς τις νεότερες αποκαλύψεις, το agriniopress.gr κάνει λόγο για προσωπική σχέση που διατηρούσε η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών με πρόσωπο, πολύ γνωστό στην κοινωνία του Μεσολογγίου. Οι ίδιες πληροφορίες, που μεταδόθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί από τον «Αχελώο FM» αναφέρουν πως η 44χρονη έστειλε το Σάββατο ακόμη δυο sms: Ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και ένα στο άτομο με το οποίο συνδέονταν.

Να σημειωθεί πάντως πως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει ακόμη αποκλειστεί, ενώ είναι κοινή πεποίθηση στο στενό συγγενικό περιβάλλον της εκλιπούσης πως η γυναίκα δολοφονήθηκε και στη συνέχεια «σκηνοθετήθηκε» αυτοκτονία, από κάποιους που θα ήθελαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία, βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο.

Φωτογραφία αρχείου