Στα οικονομικά της 44χρονης στο Αγρίνιο στρέφεται η έρευνα των αρχών

Στα οικονομικά της 44χρονης στο Αγρίνιο στρέφεται η έρευνα των αρχών

Οι συγγενείς αλλά και οι αρχές εστιάζουν και στην οικονομική επιφάνεια της άτυχης γυναίκας

Η οικονομική επιφάνεια της 44χρονης από την Κατοχή Μεσολογγίου, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας ανήμερα των Θεοφανείων και δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή της, ίσως οδήγησε στην δολοφονία της και όχι σε αυτοκτονία όπως ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.gr.

Όπως αναφέρει, το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται μεταξύ άλλων στις οικονομικές συναλλαγές της εκλιπούσας, που τον περασμένο Νοέμβριο είχε πουλήσει ένα κτήμα 40 στρεμμάτων έναντι περίπου 72.000 ευρώ. Πιθανώς τμήμα των χρημάτων να προορίζονταν για τις σπουδές της μεγάλης της κόρης στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, αλλά μένει να αποδειχτεί, το τι έγιναν αυτά τα χρήματα και γενικότερα ποια ήταν η οικονομική διαχείριση και τι είδους δοσοληψίες είχε η 44χρονη. Κι αυτό γιατί κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμη και τον εκβιασμό, μιας και ήταν γνωστή η οικονομική επιφάνεια της 44χρονης.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως τόσο η οικογένεια, όσο και οι συνήγοροι της, αλλά και μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, μιλούν με βεβαιότητα για δολοφονία. Η αυτοψία στο αυτοκίνητο της 44χρονης γυναίκας από την αστυνομία έδειξε, ότι χρησιμοποιήθηκε μπιτόνι 20 λίτρων βενζίνης, ενώ βρέθηκε ποτισμένο και το κάθισμα του οδηγού.

Το κυρίαρχο ίσως σημείο που έχει απομείνει, είναι όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, αυτό των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που αναμένεται να παραδοθούν τις επόμενες μέρες. Αυτές οι εξετάσεις θα δώσουν μια περισσότερο ασφαλή και τεκμηριωμένη επιστημονικά απάντηση για το τι προκάλεσε τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, που όλα δείχνουν, πως ήταν εν ζωή όταν μπήκε η φωτιά στο αυτοκίνητο της.