Μητέρα έκανε σεξ με τον σύντροφό της μπροστά στη 12χρονη κόρη της: «Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί»

Μητέρα έκανε σεξ με τον σύντροφό της μπροστά στη 12χρονη κόρη της: «Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί»

Τι επισημείνει η δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης

Παρουσία παιδοψυχολόγου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Χαλκίδας η 12χρονη, που κατήγγειλε την περασμένη Τρίτη 26 Μαρτίου, ότι η 34χρονη μητέρα της και ο 38χρονος σύντροφός της έκαναν επανειλημμένα σεξ μπροστά της.

Όπως είπε το παιδί, όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα και συνεχίστηκαν τους επόμενους μήνες. Η 12χρονη έμενε μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι του 38χρονου, όπου και γίνονταν οι εν λόγω πράξεις από τους δύο ενήλικες. Σε βάρος της μητέρας της και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σημειώνεται, ότι η ανήλικη απευθύνθηκε αρχικά στη γιαγιά της και μαζί πήγαν στην Αστυνομία για να κάνουν καταγγελία.

Η κατάθεση της 12χρονης

«Οι γονείς μου έχουν χωρίσει πρόσφατα. Περίπου έναν μήνα πριν πήγα με την μαμά μου να μείνουμε στο σπίτι του συντρόφου της. Εμένα δεν μου άρεσε εκεί και περίμενα πώς και πώς να έρθει Σαββατοκύριακο, για να πάω στον μπαμπά μου. Πριν πάμε στο σπίτι αυτό, υπήρχε ένα άλλο δωμάτιο, δίπλα σε αυτό που μένουμε τώρα και εκεί πήγαινε η μαμά μου συνέχεια. Εκεί δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε και οι τρεις σε ένα κρεβάτι που υπήρχε εκεί», είπε αρχικά η 12χρονη στην κατάθεσή τηςσύμφωνα με την εκπομπή Live News.

«Εγώ στην άκρη, η μαμά στη μέση και ο σύντροφός της στην άλλη άκρη. Νόμιζαν ότι κοιμόμουν. Αλλά εγώ δεν κοιμόμουν. Έγινε άλλες δύο φορές αυτό το πράγμα. Εγώ δεν είπα κάτι στη μαμά μου. Είχα βάλει το μαξιλάρι στα αυτιά και έκλεινα τα μάτια μου. Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια, αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί. Όλο αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια» πρόσθεσε το παιδί.

Ποιον «βλέπουν» πίσω από την καταγγελία της 12χρονης

Η δικηγόρος της μητέρας, Μαίρη Καρλή, μιλώντας στην εκπομπή είπε, ότι «από τη διάσπαση του γάμου μέχρι σήμερα η μητέρα δεν διέμενε στην ίδια οικία με τον σύντροφο, αλλά στην οικία της μητέρας της, της γιαγιάς του παιδιού. Τώρα θα επισημοποιούνταν η σχέση τους και έτσι δύο βράδια διέμειναν μαζί. Διάβασα, πως το ίδιο το παιδί λέει, πως ανυπομονούσε να δει τον μπαμπά. Υπάρχουν μηνύματα, που το ίδιο το παιδί, λόγω της ενδοοικογενειακής βίας που έχει υποστεί, καθώς έγιναν μπροστά τα μάτια του, έστελνε το ίδιο το παιδί μηνύματα στον πατέρα και αρνούνταν να τον συναντήσει. Είναι μία υπόθεση, που δεν μπορεί να δοθεί λογική εξήγηση για τη μεταστροφή του παιδιού. Η μητέρα το αρνείται το περιστατικό. Ο πατέρας είναι ήδη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και αναμένονται οι δίκες».