Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Απολογείται ο 32χρονος Ιρακινός που τραυμάτισε με μαχαίρι την 22χρονη

Αιματηρή επίθεση στην Ερμού: Απολογείται ο 32χρονος Ιρακινός που τραυμάτισε με μαχαίρι την 22χρονη

Πιθανό θεωρείται το να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο δράστης

Eνώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη 5/3, για να απολογηθεί ο 32χρονος Ιρακινός, ο οποίος σε κατάσταση παραφροσύνης επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού.

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ενώ μπροστά ήταν δεκάδες περαστικοίΣτη συνέχεια, τη χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Η νεαρή έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν. Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα.

Η 22χρονη έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα), ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Πιθανό θεωρείται το να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο 32χρονος, καθώς όπως είπε στους περαστικούς επιτέθηκε στη γυναίκα, γιατί νόμιζε ότι ήταν κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε.