Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις»

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις»

Τι αναφέρουν για τους πρωταγωνιστές του δράματος η αδελφή του θύματος και ένας φίλος του 57χρονου και της κόρης του

«Η κόρη μου δεν περνούσε καλά… Δεν ήταν ευτυχισμένη» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ο 69χρονος, ο οποίος σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές σκοτώνοντας τον 57χρονο γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό διαψεύσει όχι μόνο ο γιος του δράστη, ο οποίος είναι και αυτός που κάλεσε την Αστυνομία, αλλά και η αδελφή του θύματος και ένας φίλος του 57χρονου γιατρού και της συζύγου του. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» η αδελφή του χειρουργού είπε: «Πάρα πολύ καλός, πάρα πολύ καλός, Φρόντιζε τα παιδιά του, την οικογένεια του, ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω… δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω να σας πως κάτι άλλο. Εγώ τον ξέρω, επειδή ήταν χρόνια αδελφός μου. Αυτό, δεν έχω τίποτα άλλο να πω».

Φίλος του 57χρονου και της συζύγου του μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε: «Το έμαθα εντελώς τυχαία και πήγα κατευθείαν από το σπίτι, το οποίο το είχαν αποκλείσει οι αστυνομικοί και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Εγώ έχω πάει και σπίτι του. Γενικά, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και σαν ιατρό τον είχα και φίλο και αυτό που ξέρω, είναι ότι ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις, ούτε η ιδία η κόρη του, ούτε ο ίδιος ο… Εγώ αυτό γνωρίζω. Τώρα, από αυτό μέχρι το να πάρει μία καραμπίνα και να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «όσο γνωρίζω εγώ, ήταν πολύ αγαπημένο το ζευγάρι. Δηλαδή και στο ιατρείο του όποτε πήγαινα, πέντε λεπτά κάναμε το θέμα "γιατρός-ασθενής" και την υπόλοιπη μισή ώρα συζητούσαμε σαν φίλοι. Ήξερα πως ήταν πολύ αγαπημένοι, με τα παιδάκια τους, κανένα πρόβλημα. Έχω παρευρεθεί και στον γάμο του και στις βαπτίσεις των παιδιών τους στο χωριό. Σε όλες τις χαρές τους ήμουν παρών και επαγγελματικά και σαν φίλος, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι την οικογένεια τους, πόσο αγαπημένοι ήταν. Και να πω και κάτι, ήταν από τους ανθρώπους που δεν έδινε δικαιώματα, είχε μάτια μόνο για τη γυναίκα του».