Θρίλερ με δολοφονία στην Μάνδρα: Πυροβόλησαν επιχειρηματία με καλάσνικοφ και τον έκαψαν – Είχαν σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του

Θρίλερ με δολοφονία στην Μάνδρα: Πυροβόλησαν επιχειρηματία με καλάσνικοφ και τον έκαψαν – Είχαν σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του

Βρέθηκε το όπλο και κάλυκες έξω από το κατεστραμμένο από τη φωτιά όχημα - Διέφυγαν με μηχανή οι δύο δράστες

Σε θρίλερ εξελίσστεια η υπόθεση στην Μάνδρα με το απανθρακωμένο άτομο που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε πυροβοληθεί με καλάσνικοφ και έπειτα φέρονται να τον έκαψαν οι δράστες. Πρόκειται για τον επιχειρηματία και άλλοτε ποδοσφαιρικό παράγοντα Χρήστο Γιαλιά.

Ο άνδρας είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, καθώς ασκεί εμπορική δραστηριότητα, ενώ βρέθηκε το όπλο και κάλυκες έξω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ. δύο άτομα που ήταν σε μηχανή πυροβόλησαν τον άνδρα ο οποίος είναι έμπορος κρεάτων και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια διέφυγαν με τη μηχανή τους η οποία στη συνέχεια βρέθηκε καμένη στην Πάχη Μεγάρων.

Όπως μετέδωσε το newsbeast, η Αστυνομία κλήθηκε για περιστατικό που φέρεται να αφορούσε πυροβολισμούς στην οδό Αιγίας Αικατερίνης, όμως φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα αμάξι να καίγεται και βρήκαν μέσα σ’ αυτό ένα άπανθρακωμένο άτομο.

Στο σημείο βρίσκονται τόσο η πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία.

Είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του

Τον Μάιο του 2018, είχε πέσει θύμα δολοφονίας και η 51χρονη πρώην σύζυγός του, έξω από το σπίτι της στην Μάνδρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να δείχνουν ότι η δολοφονία είχε ως κίνητρο τη ληστεία από Αλβανό κακοποιό.

Το θύμα της σημερινής δολοφονίας είναι πρόσωπο γνωστό στην περιοχή καθώς ασκούσε εμπορική δραστηριότητα. Ο άνδρας δραστηριοποιούνταν για χρόνια στο εμπόριο ενώ είχε υπάρξει ποδοσφαιρικός παράγοντας.