Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Εγώ είμαι σε θέση να δανείσω αυτούς και όχι αυτοί εμένα»

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Εγώ είμαι σε θέση να δανείσω αυτούς και όχι αυτοί εμένα»

Τι αναφέρει ο άνθρωπος στο όνομα του οποίου ήταν το τηλέφωνο του κρεοπώλη - «Δεν είχα συναλλαγές με τον κατηγορούμενο» λέει κτηνοτρόφος

Νέα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι και τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του 51χρονο κρεοπώλη, μίλησαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και φώτισαν κάποιες πτυχές της υπόθεσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η μαρτυρία του ανθρώπου, στο όνομα του οποίου είναι ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος. Ο ίδιος ανέφερε, ότι γνώριζε και τον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, καθώς πήγαιναν μαζί για κυνήγι, αλλά όπως είπε, δεν έκαναν παρέα. «Εγώ είμαι σε θέση να δανείσω αυτούς και όχι αυτοί εμένα» είπε για τα οικονομικά του 31χρονου και του 51χρονου και πρόσθεσε: «Άκουσα μάλιστα, πως κάποιοι λένε, ότι ο κρεοπώλης κερνούσε στις παρέες. Δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό οι φίλοι του. Αυτό που ξέρω, είναι πως ήταν άφραγκος».

Όσον αφορά το κινητό που χρησιμοποιούσε ο κρεοπώλης, είπε ότι το ανήκει σε εκείνον δεν σημαίνει τίποτα. «Ήταν δικός του ο αριθμός, αυτός το είχε, αυτός το χρησιμοποιούσε. Απλά το γύρισα στο όνομά μου το 2012, για να πληρώνει πιο λίγα. Και από την Αστυνομία μου είπαν "εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα…" και ούτε με κάλεσαν για κατάθεση» κατέληξε.

«Δεν είχα συναλλαγές με τον κατηγορούμενο»

Στην εκπομπή μίλησε και χοιροτρόφος, που φέρεται ότι ο κρεοπώλης του χρωστούσε χρήματα, για το εμπόρευμα που αγόραζε από εκείνον. Ο χοιροτρόφος αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον κατηγορούμενο και λέει, ότι δεν τον ήξερε ούτε καν φατσικά. «Εμένα η μονάδα μου είναι μικρή και πουλάω μόνο λιανικής. Τώρα, αν είχε έρθει ποτέ και πήρε ζωντανά ζώα, χρόνια πριν, δεν το ξέρω. Αυτά μπορούν να τα βρουν με τα τιμολόγια που αγόραζε τα χοιρινά του…» είπε χαρακτηριστικά.