Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Δεν είναι εθισμένος στο τζόγο – Δίνουμε άνισο αγώνα ενάντια σε σκιές», τονίζει ο δικηγόρος του

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Δεν είναι εθισμένος στο τζόγο – Δίνουμε άνισο αγώνα ενάντια σε σκιές», τονίζει ο δικηγόρος του

«Όσοι άνθρωποι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις είναι χωρίς τα πρόσωπά τους και με φωνές παραποιημένες»

Μέχρι στιγμής έχουν βγει διάφοροι ανώνυμοι που «κατηγορούν» τον Κώστα Πολυχρονόπουλο ότι έπαιζε συχνά τζόγο. Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, μετά το πόρισμα από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ότι έπαιξε το συγκεκριμένο ποσό σε στοιχηματικές εταιρίες. Ωστόσο, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του, Αλέξανδρος Κατσιφός, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δεν είναι εθισμένος στον τζόγο.

Πάντως, σύμφωνα με ρεπορτάζ, φέρεται να έπαιζε έως και 10.000 ευρώ σε ημερήσια βάση.

Παράλληλα ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ο δικηγόρος του αρχικά ερωτήθηκε αν έπαιζε τζόγο ο εντολέας του κι απάντησε στην εκπομπή «Live News» του Mega: « Ο κ. Πολυχρονόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι εθισμένος στο τζόγο, γιατί γίνεται συνέχεια αυτό το ερώτημα; Επίσης όσοι άνθρωποι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις είναι χωρίς τα πρόσωπά τους και με φωνές παραποιημένες».

Επίσης ο κ. Κατσιφός τόνισε πως «οτιδήποτε έχει ακουστεί μέχρι τώρα δεν το αποδεχόμαστε» και συνέχισε λέγοντας «δίνουμε έναν άνισο αγώνα με σκιές».

Στο κυρίαρχο ερώτημα της επικαιρότητας σχετικά με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» γιατί δεν έδωσε νομική μορφή σε όλη αυτή την δραστηριότητα ο συνήγορος του Κώστα Πολυχρονόπουλου απάντησε: «Η απάντηση του ίδιου είναι ότι ο τρόπος, ο οποίος είχε ξεκινήσει και με τον τρόπο που λειτουργούσε διατηρήθηκε όλα αυτά τα έτη χωρίς να απασχοληθεί να το κάνει πιο οργανωμένα».

Για τους στοιχηματικούς λογαριασμούς του κ. Πολυχρονόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος του ότι προς το παρόν δεν έχει στοιχεία, καθώς δεν έχουν λάβει στα χέρια τους ακόμα το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.