Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου κρεοπώλη στις φυλακές Κορυδαλλού

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου κρεοπώλη στις φυλακές Κορυδαλλού

Ποιο ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε - Τον έχουν τοποθετήσει στο ίδιο κελί με κρατούμενο για ναρκωτικά

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης για την δολοφονία του 31χρονου, Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι έχει εξεταστεί από ψυχίατρο στις φυλακές για να υπάρχουν ντοκουμέντα για την ψυχολογική κατάστασή του, μιας και μέχρι στιγμής αρνείται ότι έχει σχέση με το έγκλημα.

Η εξέταση από τον γιατρό έγιναν προληπτικά όπως αναφέρουν οι Αρχές και η έκθεση βγήκε «καθαρή».

Τις πληροφορίες για το ποια στάση κρατά ο κρεοπώλης μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια του Star Κατερίνα Ρίστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως ανέφερε, ο κρεοπώλης έκανε ήδη και το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα «δικό του» πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα σακ βουαγιαζ με ρούχα. Μέσα στη φυλακή μιλάει με έναν κρατούμενο. Έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μαζί στο ίδιο κελί. Είναι και ο μόνος έγκλειστος που τον έχει δει, ενώ όλοι οι άλλοι απλά συζητούν γι’ αυτόν.

Βρίσκεται στην Γ' Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη  μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα. «Είναι σα να μην υπάρχει» είπε η ρεπόρτερ του καναλιού

Άμεσα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

Η αστυνομική συντάκτρια του Star υπενθύμισε ότι όταν βρισκόταν στα κρατητήρια του Μεσολογγίου είχε έναν σύντομο διάλογο με άλλον κρατούμενο που είχε κάνει φυλακή και τον ρωτούσε αν «είναι σκληρά στον Κορυδαλλό» κι αν υπάρχει κίνδυνος.