Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η αστυνομία ψάχνει τον συνεργό του κρεοπώλη – Τα τέσσερα πρόσωπα που ίσως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η αστυνομία ψάχνει τον συνεργό του κρεοπώλη – Τα τέσσερα πρόσωπα που ίσως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα

Η μητέρα του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι που παραμένει άφαντος από τις 4 Ιανουαρίου.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ο 50χρονος κρεοπώλης που ήταν το τελευταίο άτομο το οποίο τον είδε ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν άτομο που τον βοήθησε να τον εξαφανίσει.

Η οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη είναι πλέον σίγουρη πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και πλέον ζητά την σορό του.

Η μητέρα του αγνοούμενου 31χρονου με την απελπισία και την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπο και στον τόνο της φωνής της, ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια. Είναι σίγουρη πως το παιδί της δεν βρίσκεται στη ζωή και βέβαιη πως ο κρεοπώλης ξέρει πολύ καλά τι συνέβη εκείνο το βράδυ, όταν χάθηκαν τα ίχνη του γιου της.

Τα τέσσερα πρόσωπα «κλειδιά»

Δύο άντρες και δύο γυναίκες που έδωσαν επί ώρες κατάθεση στις Αρχές φαίνεται πως διαδραμάτισαν ρόλο στα γεγονότα.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι γνώριζαν πολλά, ίσως είχαν απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα που είχαν προκύψει, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους.

Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» τον 50χρονο

Ο κρεοπώλης, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου και επιμένει πως έχει πει από την πρώτη στιγμή όλη την αλήθεια.

Η έρευνα όμως των Αρχών ανέδειξε μια σειρά από νέα στοιχεία, που ο ίδιος δεν είχε αναφέρει αν και όπως φαίνεται γνώριζε πολύ καλά.

Ο κρεοπώλης ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του, τη νύχτα που μετέφερε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ. Κάτι όμως που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε μιλήσει με τον 36χρονο φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση. Αποδείχτηκε ότι το έκανε, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες τους.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν το είχε μαζί τη νύχτα της εξαφάνισης, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε το αντίθετο. Επικαλείται ένα «κενό» μνήμης 50 λεπτών, από τη στιγμή που άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση μέχρι την ώρα που επέστρεψε σπίτι του. Στο διάστημα αυτό όμως, αντάλλασσε μηνύματα και έκανε τηλεφωνικές κλήσεις, που φρόντισε να διαγράψει.

Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη για να συναντηθούν και όχι το αντίστροφο, όπως έλεγε αρχικά. Ενώ από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι ο κρεοπώλης και ο Μπάμπης βρίσκονταν στο ίδιο σημείο τη νύχτα της εξαφάνισης για πολλή ώρα. Με τον 50χρονο να μην μπορεί να δώσει εξήγηση.