Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο» – «Σας λένε ψέματα»

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο» – «Σας λένε ψέματα»

Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος θα απολογηθεί την Δευτέρα σε ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα ο 51χρονος κρεοπώλης στο Μεσολόγγι, που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του παρουσιάσαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικου περιβάλλοντος. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο κατηγορούμενος επέμενε όχι μόνο να τα αρνείται όλα, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπαν αστυνομικές πηγές, είχε βάλει την «κασέτα» και προσπαθούσε να τους βγάλει όλους τρελούς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, δεν παραδέχεται ότι ρωτούσε κρατούμενους για τις συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και φέρεται να αρνείται, ότι αποτυπώνεται σε βίντεο τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης. «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο. Εγώ συνέχισα και πήγα εκεί που σας είπα. Δεν έκανα αναστροφή. Δεν είμαι εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επίσης, η εκπομπή του ALPHA υποστήριξε, ότι ο κρεοπώλης αρνήθηκε τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών και υποστήριξε, πως δεν μίλησε με τον 36χρονο φίλο του, λίγο μετά την εξαφάνιση του νεαρού. Επιπλέον, οι αστυνομικοί φέρεται να ρώτησαν «γιατί φοβάται» και αναζητούσε πληροφορίες για τις συνθήκες στις φυλακές, με τον ίδιο να φέρεται πως απάντησε: «Όχι δεν ρώτησα για τη φυλακή, ψέματα σας λένε. Δεν έχω κάνει κάτι».