Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι για την κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη – Θα πραγματοποιηθεί πομπή στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι για την κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη – Θα πραγματοποιηθεί πομπή στο κέντρο της πόλης

Το «παρών» θα δώσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ σήμερα Παρασκευή 29/12 στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στου Ρέντη.

Όπως επισημαίνει η Αστυνομία, θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημητρίου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ενόψει της εξοδίου ακολουθίας του υπαρχίφυλακα Γεωργίου Λυγγερίδη, που θα λάβει χωρά στον ιερό ναό άγιου Δημήτριου την Παρασκευή 29-12-2023, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας την 07-12-2023, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Θα ακολουθήσει πομπή επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Άγιου Δημήτριου (τμήμα της οδού θα παραμείνει κλειστό), Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Μαρίνου Αντίπα, επ. οδού Χαρίλαου Θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων του Ιερού Ναού Αναστάσεως Του Κυρίου στη Θέρμη».