«Αθάνατος Βασιλάρα!» – Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα για τον Βασίλη Καρρά – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή

«Αθάνατος Βασιλάρα!» – Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα για τον Βασίλη Καρρά – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη

Ουρές έχουν σχηματιστεί σήμερα από νωρίς το πρωί έξω από τον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου η σορός του Βασίλη Καρρά εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, για έξι ώρες

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «αθάνατος Βασιλάρα!», o κόσμος που περίμενε υπομονετικά, με λουλούδια στα χέρια από τις 8 το πρωί, υποδέχτηκε τη σορό του Βασίλη Καρρά.

 

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον ιερό ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

 

Ήδη πριν από τις 8 το πρωί, πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και επισκέπτες από κάθε γωνία της Ελλαδας αλλά και από το εξωτερικό, είχαν αρχίσει να συρρέουν στον Ιερό Ναό, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής.

 

Σήμερα η εξόδιος ακολουθία στη Θεσσαλονίκη

Η απίστευτα μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου οδήγησε την οικογένεια σε αλλαγές στον αρχικό προγραμματισμό, τόσο του λαϊκού προσκυνήματος (αρχικά είχε ανακοινωθεί 9-13.00), όσο και των σχεδίων και την κηδεία και την ταφή του εκλιπόντος αύριο Τετάρτη, στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Όπως ανακοινώθηκε από τους διαχειριστές της επίσημης ιστοσελίδας, η εξόδιος ακολουθία (κηδεία) του Βασίλη Καρρά θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη (και όχι στην Καβάλα) στις 12.30 το μεσημέρι, στην Αγία Σοφία.

Αύριο στο Κοκκινοχώρι θα γίνει η ταφή.