Στο γραφείο τελετών η σορός του Βασίλη Καρρά – Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του

Στο γραφείο τελετών η σορός του Βασίλη Καρρά – Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του

Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη

Στο γραφείο τελετών που βρίσκεται απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί των Χριστουγέννων η σορός του Βασίλη Καρρά.Υποβασταζόμενες περιμέναν εκεί η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη τους Ειρήνη.

Φίλοι και συγγενείς όπως μεταδίδει το thestival.gr ήταν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή. Μεταξύ όσων περίμέναν τη σορό του έξω από το γραφείο τελετών ήταν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο γενικός γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Η σορός του «άρχοντα της καψούρας» θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) από τις 9:00 έως τις 13:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Στο τελευταίο αντίο τον τραγουδιστή θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους ενώ τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος τραγουδιστή είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Δείτε φωτογραφίες