Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε το έγκλημα ο 71χρονος σύντροφός της

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε το έγκλημα ο 71χρονος σύντροφός της

Ο βασικός ύποπτος εντοπίστηκε στο Κερατσίνι να επιβαίνει στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ βρέθηκε και το όπλο

Ομολόγησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τη δολοφονία της 43χρονου συντρόφου του στη Σαλαμίνα, ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα εντοπίστηκε νωρίτερα στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο, με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star, Παναγιώτη Μπούσιου, ο ύποπτος συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή. Οι αρχές τον εντόπισαν από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, με το οποίο πραγματοποίησε κλήση σε γνωστό του πρόσωπο, αλλά και από το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε στο θύμα και στο οποίο βρέθηκε όπλο.

Πήγε για καφέ μετά το έγκλημα - Το τηλεφώνημα πριν συλληφθεί

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Λίγο αργότερα, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π....α, την ξ....α. Σ' αγαπώ, έχω ακόμα μια σφαίρα...», φέρεται να του είπε.