Συνελήφθη 31χρονος διακινητής ναρκωτικών στον Άγιο Παντελεήμονα – Έκρυβε την κάνναβη στο… εσώρουχο του

Συνελήφθη 31χρονος διακινητής ναρκωτικών στον Άγιο Παντελεήμονα – Έκρυβε την κάνναβη στο… εσώρουχο του

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον είδαν να εξέρχεται από μίνι μάρκετ και τους φάνηκε ύποπτος

«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών που αργά το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) πραγματοποιούσαν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο διακινητή ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν στην οδό Περγάμου όταν οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. είδαν ένα νεαρό άνδρα να εξέρχεται από μίνι μάρκετ, τους φάνηκε ύποπτος και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Αυτός στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει και επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο, δεν πρόλαβε να διανύσει παρά λίγα μόνο μέτρα μέχρι να ακινητοποιηθεί. Στον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω του (σ.σ. ακόμα και στο εσώρουχα) διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους περί τα 270 γραμμάρια. Επίσης, βρέθηκαν πάνω του 105 ευρώ χρήματα που εκτιμούν οι Αρχές ότι προέρχονται από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 31χρονο με ελληνική ταυτότητα και καταγωγή από την Αλβανία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.