Καλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε σε τουαλέτα του νοσοκομείου χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Καλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε σε τουαλέτα του νοσοκομείου χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος

Έχει μεταφερθεί στη Σύρο μαζί με το μωρό της

Καλά στην υγεία τους είναι η 13χρονη μητέρα που γέννησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου Νάξου αλλά και το μωρό της. Το ανήλικο κορίτσι που δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος είχε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και έτσι με τους γονείς πήγαν να τη δει γιατρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (30/10). Οι γονείς της κοπέλας τη μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νάξου με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους ο γιατρός που την είδε απέδωσε σε χρόνια δυσκοιλιότητα.

Ειδικότερα ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα για να ανακουφιστεί με αποτέλεσμα η κοπέλα να πάει στην τουαλέτα.

Ο γιατρός μπήκε στην τουαλέτα και είδε τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται

Το κορίτσι όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη ΕΡΤ αργούσε να βγει από την τουαλέτα και τότε μπήκε μέσα ο γιατρός βλέποντας το μωρό στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο νοσοκομείο Νάξου δεν υπήρχε την ώρα εκείνη ακτινολόγος, για αυτό και η ανήλικη δεν υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα πριν γεννήσει στην τουαλέτα.