Ανοιχτά σήμερα τα σχολεία στην Αττική παρά την κακοκαιρία

Ανοιχτά σήμερα τα σχολεία στην Αττική παρά την κακοκαιρία

Με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μετά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανό κλείσιμό τους λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις το φαινόμενο θα εξασθενήσει τις επόμενες ώρες άρα δεν θα τεθεί θέμα να κλείσουν τα σχολεία και θα λειτουργήσουν κανονικά. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα είναι τοπική απόφαση από κάποιον δήμο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής. Γ. Πατούλης στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

«Παρακολουθούμε όλη την νύχτα το φαινόμενο. Υπάρχει έντονη βροχόπτωση σε πολλές περιοχές, υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου θα επεκταθούν τα φαινόμενα», είχε πει νωρίτερα το πρωί ο κ. Πατούλης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Σήμερα, θεωρούμε ότι τα σχολεία θα πρέπει να μείνουν κλειστά», είπε ο Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή είναι σε συνέχεια του 112 που εστάλη την Τρίτη, τονίζοντας ακόμη ότι «η πρόληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν».

«Η πρόθεση είναι να βγει το σχετικό έγγραφο μέχρι τις 07:00 της Τετάρτης, αφού πάρουμε και τα τελευταία στοιχεία από την ΕΜΥ», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Αττικής.