Ισόβια στον 52χρονο που ξυλοκόπησε και κατέσφαξε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο

Ισόβια στον 52χρονο που ξυλοκόπησε και κατέσφαξε τη σύζυγό του στη Ζάκυνθο

Το στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2022

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας τον 52χρονο οικοδόμο, για τη δολοφονία της 41χρονης συζύγου του στο χωριό Τσιλιβί της Ζακύνθου τον Ιούλιο του 2022, ξυλοκοπώντας και κατασφάζοντας την άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών.

Ο 52χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ παράλληλα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σε 9 μήνες για οπλοκατοχή και φθορά ξένης περιουσίας, όπως αναφέρει το tempo24.news. Λίγες ώρες πριν το έγκλημα η άτυχη γυναίκα είχε πάει για πολλοστή φορά να καταγγείλει τον 52χρονο για βιαιοπραγία, ωστόσο μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στο Τσιλιβί, εκείνος της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές.

Στη συνέχεια την μετέφερε με τη βία στην κουζίνα, όπου την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Μάλιστα, ήταν τέτοια η μανία του, που το μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε στραβωμένο. Μετά το στυγερό έγκλημα ο δράστης κρύφτηκε και την επόμενη ημέρα ξύπνησε και πήγε κανονικά στη δουλειά του. Κατά τη σύλληψη του είχε πει στους Αστυνομικούς «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Η 41χρονη από την Αλβανία είχε τρία παιδιά, ηλικίας 19, 14 και 8 ετών και έκανε δύο δουλειές για να καταφέρει να τα μεγαλώσει.