Θρίλερ στο νοσοκομείο της Κέρκυρας: Πώς έγινε το έγκλημα στην ψυχιατρική κλινική – Την κάρφωσε με στυλό στον λαιμό

Θρίλερ στο νοσοκομείο της Κέρκυρας: Πώς έγινε το έγκλημα στην ψυχιατρική κλινική – Την κάρφωσε με στυλό στον λαιμό

Προκύπτουν ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών

Θρίλερ χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς στην ψυχιατρική κλινική ένας 45χρονος ασθενής δολοφόνησε μία άλλη 63χρονη νοσηλευόμενη, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Ο 45χρονος βγήκε από το δωμάτιό του, κατέβηκε σε έναν χώρο σε άλλο όροφο της κλινικής και τη σκότωσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα κοιμόταν. Ο άντρας δεν επιτέθηκε σε κάποιον άλλον στον χώρο.

Πανικός προκλήθηκε στην κλινική, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία στη συνέχεια περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον 45χρονο δράστη.

Ιατροδικαστής έφτασε στην ψυχιατρική πτέρυγα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος. Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλη, στον σταθμό Action24, «σήμερα το πρωί θα διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να δούμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν».

 

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες ότι η δολοφονία έγινε με ένα στυλό, απάντησε πως «και η δική μου πληροφόρηση αυτή είναι. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν».