Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στο επίκεντρο των ερευνών ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι – Τι βρέθηκε σε αυτό

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στο επίκεντρο των ερευνών ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι – Τι βρέθηκε σε αυτό

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος από το Μπαγκλαντές κρατά σκληρή στάση - Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο χωράφι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών Αρχών, καθώς εκεί φέρεται να δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα από την Πολωνία.

Όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μαρτυρούν ότι η 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο στραγγαλισμός. Η σορός της εντοπίστηκε ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι, ούτε στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φαίνεται πως παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη με κάποια δικαιολογία και να κατευθύνθηκαν κοντά στο σημείο, που βρέθηκε το άψυχο σώμα της. Εκεί κοντά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας. Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, ένα παπούτσι, ρούχα και αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά, που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του, αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του Πακιστανού συγκατοίκου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η σορός της κοπέλας ήταν μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες, αντίστοιχες των οποίων έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές επανεξετάζουν όλα τα δεδομένα, «ξεσκονίζουν» τα τηλέφωνα και τα μηνύματα τόσο της άτυχης κοπέλας, όσο και του 32χρονου βασικού υπόπτου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.