Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε εδώ και 3 μήνες για το συμβόλαιο θανάτου της διπλής εκτέλεσης

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε εδώ και 3 μήνες για το συμβόλαιο θανάτου της διπλής εκτέλεσης

Είχε πληροφορίες, πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 40χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του διπλού φονικού το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τη διπλή δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia, καθώς η σχέση των θυμάτων με κυκλώματα της νύχτας, αλλά και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το χτύπημα, παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου». Μάλιστα, όπως έχει συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, οι δράστες μετά το χτύπημα έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο, με το οποίο εξαφανίστηκαν, σε μία προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, τα θύματα μπορεί να είχαν ενημερώσεις από ανθρώπους της νύχτας, πως πρόκειται να γίνει δολοφονική επίθεση εναντίον τους και ειδικά του 49χρονου που είχε κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες, πως υπήρχε βεντέτα μεταξύ του 40χρονου και ανθρώπων της νύχτας και πως υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του.

Η συγκεκριμένη δολοφονία συνδέεται με άλλες δύο δολοφονίες επιχειρηματιών που είχαν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο και οι Αρχές θεωρούν, πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των υποθέσεων. Επιπλέον, ο 40χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε, ήταν φρουρός ενός εκ των δύο επιχειρηματιών που δολοφονήθηκαν πέρσι, ενώ είχε γίνει λόγος για την αιτία αποχώρησής του.