Της έκανε ιδιαίτερα και ασέλγησε σε βάρος της: Σοκάρει η καταγγελία 14χρονης για 72χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό

Της έκανε ιδιαίτερα και ασέλγησε σε βάρος της: Σοκάρει η καταγγελία 14χρονης για 72χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατήγγειλε μία 14χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη για τον 72χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Όπως αποκάλυψε η κοπέλα στις Αρχές ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος της.

Ο 72χρονος ο οποίος συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία του κοριτσιού παραπέμφθηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Του ασκήθηκε κατουργηματική δίωξη

Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος και μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκαν η ανήλικη και η μητέρα της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής (19/5) στο σπίτι τους σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη μετά το περιστατικό μίλησε αμέσως στην μητέρα της και πήγαν μαζί για την καταγγελία.

Ο 72χρονος εκπαιδευτικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και όταν αυτή ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.