Αιματηρή ληστεία στην Ακρόπολη: «Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε»

Αιματηρή ληστεία στην Ακρόπολη: «Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε»

Ο 17χρονος «έσπασε» όταν του επιδείχθηκαν τα ματωμένα ρούχα που είχε βγάλει στο σπίτι του - Είχε συλληφθεί για ληστεί και στο παρελθόν

Τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί και συγκεκριμένα τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση με μαχαίρι σε έναν 18χρονο στην περιοχή της Ακρόπολης, «έσπασαν» τον 17χρονο δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Τα ρούχα παραδόθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που εξιχνίασε την υπόθεση, από τη μητέρα του ανήλικου και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κηλίδες αίματος του 18χρονου, από τα πλήγματα που δέχθηκε στο λαιμό και την κοιλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς που του επέδειξαν τα ρούχα: «Δεν το ήθελα, πάνω στην πίεση το έκανα. Ήθελα να τον πιέσω, για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε».

Σε βάρος του, όπως και σε βάρος του συνομήλικού του συνεργού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν, ότι ο 17χρονος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για ληστεία, που είχε διαπράξει τον Δεκέμβριο του 2021. Η εξιχνίαση της ληστείας έγινε το Φεβρουάριο του 2022.