«Καζάνι που βράζει» το Δροσερό Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία – Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

«Καζάνι που βράζει» το Δροσερό Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία – Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

Επεισόδια, πυροβολισμοί και πυρπολήσεις κατοικιών και αυτοκινήτων

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στο Δροσερό της Ξάνθης, καθώς ήδη σημειώνονται τα πρώτα αντίποινα από τους συγγενείς του 46χρνου που εκτελέστηκε από τον 37χρονο.

Επεισόδια, πυροβολισμοί και πυρπολήσεις κατοικιών και αυτοκινήτων συνθέτουν το σκηνικό της βεντέτας που έχει ξεσπάσει ενώ οι απειλές συνεχίζονται.

Η σύζυγος του 46χρονου άνδρα ζητάει την απονομή δικαιοσύνης. Η γυναίκα είδε τον δράστη να μπαίνει στο σπίτι της μαζί με τους γιους του και τον γαμπρό του και να εκτελεί τον σύζυγό της. Οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος δηλώνουν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

 

Τη Δευτέρα ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς, όπως και άλλα άλλα δύο παραπήγματα, ενώ την Τρίτη άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στο εσωτερικό του. Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 37χρονο δράστη και στον αδελφό του. Στις φλόγες τυλίχτηκαν και δύο πολυτελή αυτοκίνητα του δράστη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για καθημερινά επεισόδια στον οικισμό, ενώ υπήρξαν αναφορές και για πυροβολισμούς.

 

Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

Εν τω μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού στο Δροσερό. Ο δράστης φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον 46χρονο το κορίτσι να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του, ωστόσο το θύμα φαίνεται να αθέτησε τη συμφωνία και για αυτό, όπως είπε ο 37χρονος, τον εκτέλεσε. Δεν ανέχεται, όπως ανέφερε, να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του. Χαρακτήριζε μάλιστα τον 45χρονο «ρουφιάνο».

Μάλιστα ο δράστης ανέβασε και βίντεο στα social media προειδοποιώντας τους συγγενείς του θύματος να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά το φονικό. «Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», απείλησε ο δράστης.