Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στους τρεις που εξέδιδαν τη 14χρονη

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στους τρεις που εξέδιδαν τη 14χρονη

Διώκονται για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία - Θα οδηγηθούν στον ανακριτή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος  άσκησε η Εισαγγελία πρωτοδικών στους τρεις άντρες που φέρονται να εξέδιδαν και να κακοποιούσαν την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη, με ορισμένες πράξεις να «κυκλοφόρησε» πως καταγράφηκαν σε βίντεο.

Έτσι, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο από τη Νίκαια, έναν 24χρονο από τη Μαγούλα και έναν 23χρονο επίσης από τη Μαγούλα Αττικής.

Την προσεχή Παρασκευή το μεσημέρι θα απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την αρμόδια ανακρίτρια προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους και να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Το χρονικό της φρίκης

Το θύμα πρόκειται για μία 14χρονη που διέμενε σε δομή, ενώ έχει πολλές φορές διαφύγει (δηλώσεις εξαφάνισης) από το ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων, πάντα όμως συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.

Κοινωνικοί λειτουργοί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι η ανήλικη διέφυγε την τελευταία φορά εκούσια από το ίδρυμα την 14:30 ώρα της 19/03/2023, επέστρεψε σε αυτό την 08:15 ώρα της 20/03/2023, ενώ διέφυγε εκ νέου την 20:00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Έκτοτε η τύχη της αγνοείται. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος ενημερώθηκε από ανήλικη που φιλοξενείται στη δομή ότι η 14χρονη έχει επαφές με άντρα περίπου 30 ετών που ζει στην Ελευσίνα και ο οποίος επιδιώκει να την εκδίδει έναντι του ποσού των 100 ευρώ.

Επίσης, ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.