Σοκ με νέα υπόθεση μαστροπείας: Εξέδιδαν 14χρονη που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη

Σοκ με νέα υπόθεση μαστροπείας: Εξέδιδαν 14χρονη που διέμενε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα και αναζητούν άλλο ένα - Η ανήλικη εξαφανίστηκε και πάλι και είναι άγνωστο που βρίσκεται

Σοκαριστική υπόθεση με ανήλικη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και η οποία έπεσε θύμα μαστροπείας, διερευνά η ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις και αναζητά ένα ακόμη άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης, ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Παράλληλα, η αδελφή της ηλικίας 16 ετών η οποία επίσης διαμένει στη δομή, πήρε σε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες.

Μια κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ., που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι τρεις συλληφθέντες ισχυρίζονται, ότι η 14χρονη πήγε με την θέλησή της μαζί τους. Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.