Ρόδος: «Είναι πλεκτάνη», ισχυρίζεται ο γιος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του

Ρόδος: «Είναι πλεκτάνη», ισχυρίζεται ο γιος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του

«Με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες»

Τον δικό του ισχυρισμό και μάλιστα δημόσια εξέφρασε ο γιος του 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Ρόδο πριν από μήνες. Ο 40χρονος ξέσπασε κατά των αρχών και ανέφερε πως τον κατηγορούν άδικα και ότι δεν λαμβάνουν υπόψη τα στοιχεία που να έχει προσκομίσει.

«Όταν βρήκα τον πατέρα μου στις 14 Ιουνίου, είχα σταματήσει έξω από το σπίτι. Ακριβώς στη μεσοτοιχία που βρισκόμαστε, μένει κάποια γειτόνισσά μας. Εκείνη τη στιγμή με φώναξε η κοπέλα αυτή για να πάω να πάρω κάποιο πριόνι και να πάω στη μεσοτοιχία για να κόψω κάποιο δέντρο επειδή έμπαιναν τα μυγάκια μέσα», είπε στο Mega και στην εκπομπή «Live News».

«Με κατηγόρησαν για χίλια δυο πράγματα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη αλλά δεν τους άρεσαν αυτά που τους έλεγα εγώ. Για να σας δώσω μια πλήρη εικόνα πώς με κατηγόρησαν εμένα, με κατηγόρησαν ότι 12 Ιουνίου και 14 που βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, με πιάνει η κάμερα που έμπαινα από τον Άη Γιάννη μέσα. Στις 13 Ιουνίου, δεν με πιάνει καθόλου η κάμερα, που είχα μπει μέσα στον πατέρα μου και η ώρα ήταν γύρω στις 15.00 με 15.30 και είχα κάτσει μέχρι τις 17.30», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως «ήταν ζωντανός και μάλιστα το είχα αράξει το μηχανάκι μου έξω από το σπίτι, εκεί στην αυλή, μπαίνω μέσα, φώναζα μπαμπά, βγήκε έξω, φορούσε τις πυτζαμούλες του, μου έκανε με το χέρι “έλα μέσα”, μπήκα μέσα, μου έβαλε μια πορτοκαλάδα ήπια και καθόμασταν και συζητούσαμε για χίλια δυο πράγματα (…) και με κατηγόρησαν οι κύριοι ότι καθόμουν και μιλούσα με τον νεκρό τρεις ώρες. “Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να μη σε βρούμε τόσο καιρό”. Εγώ; Εγώ ήμουν αυτός που έβγαινα στην Αγγελική Νικολούλη και έλεγα για το θέμα μου».

«Τώρα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή, σε πλεκτάνη. Οι συγκεκριμένοι τρεις αστυνομικοί προσπαθούν εις βάρος μου γιατί δεν έχουν βρει κάτι χειροπιαστό. Εγώ είχα πει ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο και δε με άκουγε κανένας. Ασχολιόντουσαν μόνο με εμένα, γιατί ασχολήθηκαν με εμένα; Τους έδωσα πάρα πολλά στοιχεία που δεν τα αξιοποίησαν. Τους έδωσα κάποιες υποψίες που είχα στο μυαλό μου για κάποια άτομα», ανέφερε στη συνέχεια.