Ποια λάθη δεν πρέπει να κάνουμε στο σεξ για μια απολαυστική εμπειρία

Ποια λάθη δεν πρέπει να κάνουμε στο σεξ για μια απολαυστική εμπειρία

Σίγουρα τα έχουν κάνει όλοι κάποια στιγμή

Το σεξ είναι μία απόλαυση, αλλά όλοι κάνουμε, άθελά μας, κάποια λάθη που είτε μάς στερούν την απόλαυση, είτε κάνουν την ερωτική πράξη πιο πολύπλοκη από ό,τι θα έπρεπε να είναι.

Βγάζεις πάντα τις κάλτσες

Οι κάλτσες αυξάνουν τις πιθανότητες οργασμού. Σε χαλαρώνουν και βοηθούν να μην νιώθεις κρύο τον χειμώνα.

Προσβάλλεσαι αν δεν ολοκληρώσει ο/η παρτενέρ

Ο οργασμός (ή η απουσία του) δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το πόσο πολύ θέλουμε τον άλλο/η. Υπάρχουν διάφορα αίτια που αποτρέπουν την ολοκλήρωση. Αν λοιπόν συμβεί στον/στην παρτενέρ σου και θυμώσεις, φαντάσου πώς θα είναι το σεξ μελλοντικά και πόσο άβολα θα νιώθετε και οι δύο.

Δεν γελάς σε άβολες στιγμές

Άνθρωποι είμαστε, με σωματικές λειτουργίες. Αν ακουστεί κάποιος περίεργος ήχος, μπορούμε να γελάσουμε και να μην νιώσουμε ντροπή, ειδικά αν υπάρχει οικειότητα. Όταν γελάς, απελευθερώνεσαι.

Πιστεύεις ότι διαβάζουν το μυαλό σου

Κανείς δεν είναι μέντιουμ, αλλά και να είναι, δεν θα μπορούσε να ξέρεις τις κινήσεις που θα κάνει με λεπτομέρεια. Είμαστε εκεί για να δείξουμε, να εξηγήσουμε και να καθοδηγήσουμε.

Κάθε φορά η ίδια στάση

Ναι, λειτουργεί και είναι εγγύηση, αλλά σε αποτρέπει από το να ανακαλύψεις νέους δρόμους απόλαυσης και στο τέλος μπορεί να βαρεθείτε και οι δύο.

Δεν κάνεις eye contact

Όταν νιώθεις ντροπή ή αμηχανία με το σεξ, αποφεύγεις να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια κατά τη διάρκεια. Κι όμως, είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά και αυξάνει την ένταση της απόλαυσης.

Ξεχνάς το τρυφερό άγγιγμα του σώματος

Το δέρμα μας, μπορεί να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές, αν του δώσεις την πρέπουσα σημασία.